web design

Een website is het visitekaartje van uw bedrijf. Een professionele website zorgt voor vertrouwen bij uw potentiële klant. Maar ook voor bestaande klanten is een duidelijke website onontbeerlijk. Duidelijke informatie, overzichtelijke pagina’s, mooie foto’s en zonder probleem te bekijken op alle mogelijke mobiele apparaten. Yellow Fruit maakt die website voor u.

onze aanpak

Yellow Fruit begrijpt hoe belangrijk de online zichtbaarheid is voor uw bedrijf. Uw website is uw uitstalraam. In onze steeds meer digitale wereld is een website vaak de eerste indruk die een potentiële klant heeft van uw bedrijf. En laat ons er voor zorgen dat die eerste indruk niet meteen de laatste is.

Wanneer wij uw website maken, is het ons doel om de juiste boodschap over te brengen. Een website die uw klanten op z’n wenken bedient, en die uitstraalt waar uw bedrijf voor staat.

Wordpress als CMS

Wij gebruiken WordPress als Content Management Systeem, om er voor te zorgen dat u makkelijk uw eigen site kan aanpassen.

Mobielvriendelijk design

Al onze websites zien er goed uit op elke mogelijk schermformaat.

Design op maat

Een site wordt voor uw bedrijf gebouwd.

Vriendelijk voor Google

Elke website wordt voorzien van alle nodige SEO.

de werkwijze

U heeft het druk. Een website is voor u een extra taak in uw agenda. Daarom proberen we het proces zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Op maat van u als klant.

START

Yellow Fruit wil eerst begrijpen wàt u precies nodig heeft. We zitten samen, stellen vragen en proberen uw merk, doelstellingen en klant/surfer/bezoeker te doorgronden. Wat heeft uw website nodig?
We bespreken wie zorgt voor content, voor foto’s, hoe ziet uw huidige logo eruit, wat kan er anders, wat moet er beter, wat is het budget?

DESIGN

Onze ontwerpster gaat met de resultaten uit het eerste gesprek aan de slag en bekijkt alle mogelijke layout mogelijkheden, lettertypes en kleuren om zo tot een mockup-site te komen. Een voorstel wordt door ons geformuleerd: met daarin layout, knoppen, plaatsing van content etc.
Met de feedback die we hier krijgen van u, gaan wij aan de slag.

ONTWIKKELING

Met de mockup in het achterhoofd gaan we aan de slag en bouwen we de site. We gaan aan de slag met de door u of door ons verzorgde inhoud en bouwen uw website. Indien nodig krijgt u ook een training in het zelf onderhouden van uw website. (Dit is minder nodig bij statische websites).

LANCERING

De site is klaar. Of dat lijkt toch zo. Wij doen tests, zorgen voor veiligheidsinstellingen en maken de site helemaal SEO klaar. De site wordt gelanceerd. Tot twee maanden na lancering voorzien wij gratis technische ondersteuning.

recent werk

 • MCV bvba
  website
 • Group Op de Beeck
  website
 • BleuBlue
  website
 • xpert lingua
  website
 • Hertsens
  website

contacteer ons

Zin om samen te werken? Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte of contacteer ons telefonisch.

Yellow Fruit
– onderdeel van bvba BODB –
Antwerpsesteenweg 127 bus 46

2630 Aartselaar
BTW: BE 0543.302.047

0476 655 688