video

Audiovisuele content is een must. Als het niet gefilmd is, is het niet gebeurd. Reportages, bedrijfsfilms en videoclips vind je tegenwoordig overal online. Maar ze ook nét dat tikkeltje anders maken, doen opvallen, dat is iets waar Yellow Fruit sterk in is. Meer dan 15 jaar ervaring met beelden. Als het mag bewegen, dan zorgt Yellow Fruit er voor.

onze aanpak

Yellow Fruit zorgt voor uw audiovisuele content. Of het nu gaat over reportages, videoclips, een beeldverslag van een event, reclamespots, … tot zelfs volledige televisieprogramma’s.
Door onze jarenlange ervaring in nationale media (VRT, VTM, … ) garanderen wij u een kwalititatief hoogstaand resultaat.

Op de eerste plaats staat het idee. Wat filmen we, en hoe pakken we het aan? Hoe zorgen we dat uw boodschap juist verteld wordt? Met het jusite idee in onze achterzak zoeken we hoe we ook op financieel creatief te werk kunnen gaan.

Camera

Yellow Fruit maakt gebruik van professionele cameramensen.

Regie

De hof-regisseur van Yellow Fruit is Joop Pareyn. Naast een heleboel televisiereeksen op tvbrussel was hij regisseur van het VRT-journaal en visual artist voor verschillende live-events.

Montage

Montage gebeurt binnenshuis. Special effects? We kennen ze allemaal!

Animatie

Ziet u liever een animatiefilm? Geen probleem, ook dat maken we voor u.

Presentatie

Wil u een voice over? Geen probleem. Of heeft u liever een presentatrice in beeld? Door onze jarenlange carrière in nationale media hebben wij een mooi telefoonboekje verzameld.

de werkwijze

U heeft het druk. U wil wel audiovisuele content, maar u vreest dat het tijdrovend is en een extra puntje in uw nu al overvolle agenda. Daarom proberen we het proces zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Op maat van u als klant.

SCENARIO

FILMEN

MONTAGE

LANCERING

recent werk

filmpjes voor warner bros / little big shots / vtm (tv)

reeks voor BRUZZ: ‘Het Bord’ (tv)

becel promo UNILEVER (bedrijfsvideo)

bruno goes to brussels (tv)

live music (web)

weg van brussel (tv)

verboden toegang (tv)

contacteer ons

Zin om samen te werken? Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte of contacteer ons telefonisch.

Yellow Fruit
– onderdeel van bvba BODB –
Antwerpsesteenweg 127 bus 46

2630 Aartselaar
BTW: BE 0543.302.047

0476 655 688