branding labo

In ons labo experimenteren we met de nieuwste gadgets en technologieën.
Zo blijven we up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op vlak van beeld en geluid.
Innovatieve video-technieken, camera’s en media waar we video op distribueren worden steeds intelligenter. Het interactief bedienen van deze apparatuur en de juiste info op het geschikte moment bij de klant brengen is de uitdaging van de toekomst. Mapping van uw logo of bedrijfsfilm op een bewegend plafond, graffiti spuiten met een drone, van radiofrequentie veranderen met uw linker-knie.
U kan het zo gek niet bedenken of Yellow Fruit ontwikkelt een kant en klare installatie voor u op maat.

onze aanpak

 

U wil gezien worden tijdens een happening, beurs of evenement? In nauw overleg onderzoekt Yellow Fruit welke boodschap u wil overbrengen en voor welk publiek.
Yellow Fruit duikt vervolgens het labo in en experimenteert hoe deze boodschap het best kan overgebracht worden. Is dit door bewegend licht, geluid, video-projectie, tv-wall of kunnen we beter potentiële klanten informeren door een interactieve speelhoek, bar of showroom?
Wij doen u een voorstel en werken uit.

Evenement

Yellow Fruit werkt samen met u een interactief videospel of -spektakel uit waardoor de bezoeker u zeker zal onthouden. We zoeken steeds naar een zeer gepersonaliseerd en uniek product zodat uw aanwezigheid op het event opvalt en uniek is.

Beurs

Hoe kunnen we uw stand aantrekkelijker maken dan de stand van uw buurman? Interactieve video, bewegende schermen en verrassende interacties met voorbijgangers lokken nieuwsgierige passanten. Hoe meer zielen, hoe meer … potentiële klanten.

Installatie / interactieve rondleiding:

Hoe kunnen we bezoekers op een heel interactieve of visuele en spontane manier duidelijk maken waar u mee bezig bent? Wat doet uw bedrijf, wat zijn de productiesystemen en hoe krijgen we vaak ingewikkelde zaken snel en gebald uitgelegd? Een innovatieve rondleiding, video-handleiding of interactieve informatiebrochure op maat van de klant.

de werkwijze

Het woord “labo” in “Branding Labo” impliceert experimenteren. U wil opvallen, u wil anders zijn. Met een vinger aan de pols gaan wij samen met u op zoek naar het het juiste en nieuwste dat uw merk zal doen opvallen.

IDEE/INFO/PLAATS

U heeft een stand op een beurs, een idee voor een campagne, een boodschap voor uw klant. Dit keer mag het iets anders zijn dan vorig jaar.
Yellow Fruit kruipt in de huid van zijn klanten en denkt mee, stelt voor en start een gepersonaliseerd project op.

EXPERIMENT

Samen met u gaat Yellow Fruit op zoek naar het juiste medium om de boodschap te vertellen. We experimenteren met verschillende media en doen enkele uiteenlopende concrete voorstellen

CREATIE

We maken een prototype van de installatie en kijken samen of het aan de wensen voldoet. Na het finaliseren van dit prototype gaan we over tot actie.

INSTALLATIE

Samen met onze partners installeren we de installatie(s) ter plaatse. We zijn beschikbaar tijdens het event voor een continue opvolging en zorgen dat de klant niets merkt van alle technische achterbouw.

het labo

 

contacteer ons

Zin om samen te werken? Vul het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte of contacteer ons telefonisch.

Yellow Fruit
– onderdeel van bvba BODB –
Antwerpsesteenweg 127 bus 46

2630 Aartselaar
BTW: BE 0543.302.047

0476 655 688